Cosul de cumparaturi

Închide

Niciun produs în coș.

Tipurile de imprimare pe materiale textile
Tehnologiile noastre de imprimare

Imprimarea digitală (directă)


Această tehnologie presupune aplicarea cernelurilor CMYK de către o imprimantă specială direct pe suprafața textilelor. Cernelurile vor fi absorbite de fibrele din componența materialului, printul fiind placut la atingere, fin și necauciucat (în cazul textilelor albe sau dechise la culoare, care nu au nevoie de substrat alb) sau fin și cauciucat (în cazul textilelor închise la culoare, care au nevoie de substrat alb).
În cazul imprimării digitale se obțin culori vibrante, detalii foarte bine definite, imagini vii, cu o foarte mare flexibilitate și o rezistență mare la întindere și numeroase spălări.
Întreținerea adecvată a textilelor personalizate prin print va asigura o durată mare de timp în care se vor păstra culorile și intensitatea acestora.

Dimensiunea maximă a printului: 32 x 50 cm

Rezoluție: TexJet  permite imprimarea la o rezoluție maximă de 1440 x 1440 dpi

Cerneluri: Folosim cerneluri Polyprint în combinație cu FIREBIRD , cerneluri special dezvoltate pentru printurile direct pe diverse suprafețe textile. Cerneala (alba) Polyprint în combinație cu cerneala FIREBIRD (color), pe bază de apă, dă un aspect strălucitor și oferă o rezistența îndelungată a printului la spălare și călcare.

Componența materialului textil: Materialul trebuie să aibă în componență minim 70% fibră naturală (bumbac , etc.), pentru o mai bună fixare a culorilor și o rezistență mai mare în timp.

Îngrijire:

NOTĂ:
Pentru ca imprimeurile pe materialele albe să fie mai pronunțate, noi folosim soluție pentru pretratarea materialelor textile (Pretreatment liquid).
Este important să cunoști că:
În contact cu soarele pe termen lung, tricourile se îngălbenesc și pot apărea pete.
Pentru a evita acest lucru, tricourile trebuie păstrate la întuneric unde nu este contact cu soarele sau lumina zilei până la prima spălare.
Dupa spălarea articolului acest risc dispare

Cum se spală produsele imprimate?

În primul rând, trebuie să se înțeleagă că imprimeul aplicat pe produs este vulnerabil, în special în ceea ce privește spălarea tricourilor.

Este posibil să spălați un tricou cu imprimare, dar este necesar să îl spălați într-un mod delicat (până la 600 de rotații) intors pe dos la o temperatuă nu mai mare de 30°C.

În mod ideal este spălarea manuală.  Îl înmuiați în apă abia caldă cu săpun și apoi clătiți cu apă rece.

Aceasta garantează o mai lungă durată de viață.

La ce temperatura se spală hainele personalizate?

Toate articolele de îmbrăcăminte personalizate de noi se spală la o temperatură nu mai mare de 30°C.
Articolele albe cu imprimeuri tipărite prin tehnologia de imprimare digitală (directă) sunt supuse unei decolorări treptate, astfel încât cu cât este mai delicată spălarea, cu atât se va păstra mai bine imprimeul. Este, de asemenea, o garanție că tricoul nu se va “așeza”, nu se va micșora după spălare. Articolele colorate cu imprimare sunt și mai vulnerabile, deoarece imaginea este imprimată pe un substrat de cerneala albă, astfel respectarea regulilor de îngrijire este importantă.

Cum se calcă?

Toate hainele cu imprimeu trebuie să fie călcate pe dos. Imprimeul nu trebuie călcat la temperaturi ridicate. Imprimeurile cu flex (termotransfer) sunt deosebit de vulnerabile. Imprimeurile făcute prin această tehnologie au nevoie de o atenție deosebită la călcare

 


 Imprimare prin Termotransfer


 

Procedeu de personalizare realizat prin aplicarea la cald, cu presa, a unei folii (flex) speciale  de termotransfer decupata in prealabil cu un cutter-plotter. Daca se respecta instructiunile de folosire, o imprimare prin termotransfer rezista foarte bine in timp. Se calca pe dos sau acoperite cu alta panza.

Recomandam imprimare prin termotransfer pentru produse promotionale in serii .
Limitari tehnologice : nu se pot realiza detalii mai mici de 2 mm gama de culori e limitata la culorile in care se produce folia de termotransfer. Exista circa 30 de culori care in mod normal acopera necesarul. Nu recomandam personalizare cu mai mult de 3 culori. 

Dimensiunea maximă a printului:48 x 400 cm

Material: Flex

Componența materialului textil: Orice tip de materiale textile

Îngrijire: Se spala pâna la 30°C întoarse pe dos, în mașina de spălat la regim delicat fara agenți de înălbire. Se calcă întoarse pe dos.

 


 Sublimarea


 

Este prcesul prin care un element trece de la starea solida la starea gazoasa. Sublimarea permite pigmentului de culoare sa treaca de pe coala pe care este imprimat pe suportul final (tricou, cana, puzzle, etc). Sublimarea functioneaza doar pentru personalizari pe culoarea alb.Sublimarea se face in conditii optime pe textile sintetice sau care au in componenta material sintetic sau pe alte suporturi gen ceramica, lemn, metal care au fost tratate in prealabil pentru sublimare.

Cum functioneaza?

Se printeaza poza dorita (cu cerneala de sublimare) pe o coala speciala de hartie. Aceasta coala se pozitioneaza pe produsul ce se doreste a fi personalizat (tricou, mouse-pad, puzzle, etc) si se introduce in presa termica pentru tricouri. La peste 200 grade are loc procesul de sublimare prin care moleculele de apa se transforma in gaz, iar pigmentii de culoare se transfera de pe foaia de sublimare pe produsul respective.

Dimensiunea maximă a printului:29 x 41 cm

Rezoluție: TexJet Plus permite imprimarea la o rezoluție maximă de 5760 х 1440 dpi

Cerneluri: Cerneluri pentru sublimare

Componența materialului textil: Materialul trebuie să aibă în componență minim 70% fibră sintetică, pentru o mai bună fixare a culorilor și o rezistență mai mare în timp.

Îngrijire:Pentru a curăța cana folosiți doar detergenți lichizi. Obiectele din porțelan imprimate prin metoda sublimării (Cana etc.) nu degradează la expunerea la temperaturi ridicate (de exemplu se poate introduce în cuptorul cu microunde) sau la interacțiuni mecanice. De asemenea, cana rezistă la mașina de spălat vase. Regulile simple de mai sus va permite o viață mai lungă a cănii și vă va bucura mai mult timp.

 


 Serigrafie


 

Procedeu de personalizare realizat cu vopseluri speciale pentru serigrafie pe suport textil. In principiu ( functie de cantitate, numar de culori etc ) este cea mai ieftina forma de imprimare pe produse promotionale textile. Daca este corect realizata,o imprimare prin serigrafie se comporta foarte bine in timp, nu se sterge si nu se decoloreaza.

Serigrafie pe suport textil plan – procedeul prin care se realizeaza diferite modele de imprimeuri pe diferite tipuri de articole / obiecte confectionate din materiale textile. Serigrafierea se face prin aplicarea de vopseluri speciale, cu ajutorul matritelor (site serigrafice), pe suportul textil plan (fara denivelari, cusaturi) si fixarea vopselurilor prin diferite metode. Realizarea matritelor (sitelor serigrafice) se face cu ajutorul unei emulsii fotosensibile pe baza graficii realizate pe calculator a modelului de imprimat, cate o matrita pentru fiecare culoare componenta a imprimeului.

Pentru serigrafie folosim vopseluri si pigmenti pe baza de apa, ecologici (import Elvetia, Germania, Italia), de o calitate deosebita, ce confera o foarte mare rezistenta in timp si la un numar mare de spalari a imprimeurilor .

Pot serigrafia orice tip de materiale textile plane, fara denivelari sau cusaturi ce pot influenta negativ procesul de serigrafie si calitatea imprimarii. De aceea unele articole nu se pot serigrafia in stadiul de confectie, ci doar in stadiul de croire, adica parti componente ale viitorului articol textil. Se pot serigrafia materiale textile de culoare deschisa sau de culoare inchisa, metodele si materialele fiind diferite pentru cele doua tipuri de materiale textile. Exemple de articole textile ce pot fi personalizate, imprimate, inscriptionate prin serigrafie: tricouri, maieuri, bluze, camasi, sepci, echipamente de lucru/protectie, jachete, hanorace, confectii de dama, confectii barbati, confectii copii si nou-nascuti, echipament sportiv, genti din material textil, umbrele, caciuli, fulare, bandane, obiecte promotionale, etc.

Dimensiunea maximă a printului: 30 x 46 cm

Îngrijire: Se spala pâna la 30°C întoarse pe dos, în mașina de spălat la regim delicat fara agenți de înălbire

 


 Broderie


 

Ca metoda de personalizare broderia este superioara altor tehnologii pentru ca este rezistenta in timp, confera un aspect exclusivist si elegant produsului si o imagine distinsa companiilor care utilizeaza broderia pentru personalizarea uniformelor si materialelor promotionale. Prin impactul vizual deosebit broderia reprezinta un avantaj important in promovarea unui brand.

Se poate realiza broderie pe o gama vasta de produse textile finite (halate, camasi, tricouri, sepci, pulovare, sacouri, genti etc).

Material: Ață de înaltă calitate

Componența materialului textil: Orice tip de materiale textile

Îngrijire: Se spala pâna la 30°C întoarse pe dos, în mașina de spălat la regim delicat fara agenți de înălbire. Se calcă pe dos.

 

Back to Top